Esztergályhorváti Önkormányzat
Esztergályhorváti Önkormányzat

Rendkívüli segélyalap rászorulóknak

A koronavírus járvány okozta gazdasági hatások miatt állásukat elvesztők támogatására segélyalapot hozott létre a Polgármesteri Közjó Alapítvány. Alapítványunk az összefogás erejével azokat szeretné segíteni, akik a járvány miatt elvesztették munkahelyüket, és nehéz helyzetbe kerültek.

A mai napon még nem tudjuk megmondani, hogy a koronavírus-járványnak a gazdasági hatásai pontosan hány embert fognak érinteni kritikusan, egyre többen keresnek meg bennünket azért, hogy segítséget kérjenek, mert elvesztették a munkájukat. Egy ilyen helyzetben az önkormányzat mellett a civilek szerepe is rendkívül fontos abban, hogy felkeresse, és támogassa azokat, akik most különösen nehéz helyzetbe kerültek. Az alapítvány a rendkívüli helyzet miatt a családok megsegítésére, nyilvános felhívással él a nagyobb cégek, és magánszemélyek irányába, hogy adománnyal segítsenek.

Azon cégek, és magánszemélyek jelentkezését várjuk, akiknek lehetősége van most segítséget nyújtani az arra rászorulóknak, akár néhány ezer Forintos támogatással is. Fogjunk össze Esztergályhorvátiért! A koronavírus járvány okozta szociális válság leküzdése és a nehéz helyzetbe került esztergályhorváti polgárok megsegítése érdekében a Polgármesteri Közjó Alapítvány tisztelettel várja adományaikat.

 

A számlaszám: OTP Bank Nyrt. 11749039-20017668. Köszönjük előre is a jó szándékú segítséget!

 

Esztergályhorváti Önkormányzat
Cím: 8742 Esztergályhorváti, Deák F. út 1.
Tel.: 83/353-045

Polgármesteri fogadóóra:
csütörtök 9-11 óráig
e-mail: polgarmester@esztergalyhorvati.hu
e-mail: info@esztergalyhorvati.hu

Esztergályhorváti Facebook oldala
Esztergályhorvát Önkormányzat
©2024 Esztergályhorváti Önkormányzat
Készítette: Moksaphoto